Restaurant de Harder

HET GEZELLIGSTE RESTAURANT MET RUIM TERRAS AAN HET VELUWEMEER IN BIDDINGHUIZEN   

Over ons

Ons restaurant is gelegen op een unieke plek  bij de haven van waterski vereniging “de harder” aan het mooie Veluwemeer.

en sfeervolle middag of avond met Nederlands eten – wij serveren vers bereide gerechten in een aantrekkelijke sfeer. Breng de dag op op onze mooie, idyllische zitplaatsen buiten door. Zodra het wat koeler wordt, is ons verwarmde terras de juiste plek voor een gezellig verblijf.

Gezellig restaurant met een uitgebreid aanbod aan dranken

Geniet u van onze lekkere gerechten en het grote assortiment koude drankjes. Proeft het lekkere fastfood, door onze koks met liefde bereid. Ook voor de lekkerbek hebben wij iets in de aanbieding. Ons lekkere ijs smaken ook als toetje erg lekker. Komt u langs voor een heerlijk avondeten.

Profiteer van onze parkeerplaats

 

Wij liggen direct aan de haven van WSV de Harder waar u als passant van harte welkom bent.

 

U kunt trouwens ook met de auto langskomen; wij hebben gratis parkeermogelijkheden voor onze gasten. Voor families met kinderwagen of mensen met beperkte mobiliteit bijzonder belangrijk: ons restaurant beschikt over een barrièrevrije toegang. Uw huisdier kunt u bij ons rustig meebrengen. Reserveert u toch meteen een tafel. Wij verheugen ons op uw bezoek. Maak gebruik van ons online-reserveringssysteem, zodat u met één muisklik een tafel bij ons kunt reserveren. Via de telefoon: +31320288403 kunt u ons contacteren. Wij pakken uw gerechten ook in als afhaalmaaltijd. Maandag en dinsdag zijn onze rustdagen. Op alle andere dagen zijn wij u graag van dienst. (Tijdens de reguliere schoolvakanties ontvangen wij u ook graag op maandag en dinsdag.)

Eet heerlijke gerechten. Neem een drankje erbij. Maar bovenal, ontspan! Wij danken u hartelijk voor uw blijvende steun.

 

Openingstijden

Openingstijden

ma  maandag:   Gesloten
di  dinsdag:   Gesloten
wo-zo  woensdag-zondag:   11:00-22:00


Wij zijn gesloten tot medio maar 2021. De exacte openingsdatum publiceren wij op onze website en social media pages.
Onze keuken is geopend van 11.00 - 21.00.
Na 21.00 uur mogen wij geen nieuwe gasten meer toelaten.


Hoe beoordelen onze gasten ons

Wanneer u via ons reserveringssysteem reserveert ontvangt u daags na uw bezoek een bericht met het verzoek feedback te geven over uw bezoek. De resultaten van deze feedback van onze gasten vind u hieronder. 

Indien u niet via ons reserveringssysteem heeft geboekt waarderen we uiteraard nog steeds uw feedback. U kunt deze achterlaten via het contactformulier op onze website. 

U kunt ook via Google uw review indienen. Volg deze link om via Google en openbare review te schrijven.