Restaurant de Harder

HET GEZELLIGSTE RESTAURANT MET RUIM TERRAS AAN HET VELUWEMEER IN BIDDINGHUIZEN   

Welkom op de website van Restaurant de Harder!

Wij zijn op zoek naar medewerkers voor het nieuwe seizoen. 

Ga naar Werken bij / over ons voor meer informatie.


Winter update 

In verband met de verscherpte corona maatregelen van 28 september hebben wij helaas te horen gekregen dat wij onze deuren moeten sluiten. De nieuwe maatregelen omvatten onder andere het sluiten van alle horeca gelegen in of op de gebouwen en terreinen van sportverenigingen. Daar wij gelegen zijn op het terrein van Watersport Vereniging de Harder vallen wij ook onder deze maatregel. 

Daar normaal ons seizoen loopt tot 31 oktober hebben wij verder moeten besluiten dat wij de seizoen sluiting ook per direct laten ingaan. Vanaf medio maart 2021 zullen wij onze deuren weer openen en hopen u allen weer te mogen ontvangen.  


Corona Regels

In verband met de corona maatregelen hebben ook wij ons moeten aanpassen en regels moeten opstellen om uw en onze veiligheid te kunnen waarborgen.

· Reserveren is zowel voor binnen als buiten verplicht. Gebruik hiervoor de reserveringsformulieren op onze website.

· Houdt minimaal 1,5 meter afstand tussen u en andere gasten

· Maximaal 2 personen aan 1 tafel ( tenzij uit 1 huishouden).

· Op het terras en in het restaurant is zitten verplicht

· U dient uw gegevens in te vullen op het bij de ingang verkrijgbare contactformulier. Wij bewaren deze gegevens offline voor de duur van 14 dagen waarna wij de gegevens zullen vernietigen. 

· Er wordt gebruik gemaakt van servicetafels waarop uw  bestelling wordt klaargezet

· Gebruik van bar of restaurant is alleen op reservering . U kunt reserveren via https://restaurantdeharder.nl/reserveren

· Reinig uw handen voor u plaatsneemt


Wij hopen dat u ondanks de beperkende maatregelen toch een prettig verblijf heeft. Indien u nog vragen of suggesties heeft kunt u deze via onze website indienen.

Groet Team de Harder

  

 

 Reserveringsaanvraag

Indien u een reservering wilt plaatsen kunt u dit via onderstaande formulier doen. Let op uw reservering is pas definitief als u van ons een bevestiging heeft ontvangen. Wilt u met meer dan 8 personen reserveren verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen ( 0320 288 403).

Gelieve bij reservering aangeven of u voor de bar, het restaurant of terras komt.  U kunt dit doen in het veld "bericht (optioneel)" wat verschijnt nadat u datum, tijd en aantal personen hebt opgegeven.

In verband met de nieuwe regelgeving omtrent Corona vragen wij u bij het reserveren ook de contactgegevens van alle gasten in te vullen. Deze vragen zijn optioneel maar wij verzoeken u dringend om deze velden zo compleet mogelijk in te vullen.